Megbízható áramforrás az expedíciók során is!

10
.
08
.
2023
Alkalmazások
pihenő
sorozat-delta
sorozat-river

A természet közelsége, az adrenalin, a motor bömbölése és a világ érdekes helyeinek felfedezése csak néhány ok, amiért a terepjáró expedíciók egyre több rajongót vonzanak. Az ilyen utak résztvevőinek egyik problémája az elektromos áramhoz való nehéz hozzáférés - az eddig alkalmazott megoldások bonyolult elektromos berendezések létrehozását, zajos generátorok használatát vagy az autó generátorának nagy terhelését igényelték. Van azonban egy másik, sokkal kényelmesebb lehetőség: egyszerűen szerezzen be egy hordozható erőművet!

Erőmű: energiaforrás az utazás minden szakaszához

A hordozható erőmű lehetővé teszi, hogy könnyedén eltárolja az energiát, és szinte bármilyen helyzetben használhassa. Egy kis hűtőszekrénytől kezdve egy kis elektromos tűzhelyen át egy vízforralóig mindent elláthat vele, amire útközben szüksége lenne. Gond nélkül főzhet, feltöltheti telefonját és felkapcsolva tarthatja a villanyt egy megálló során. Praktikus powerbank, 230 V-os inverter és inverter napelem panelekhez - mindez egyetlen praktikus eszközben.

Miért használjunk ilyen megoldást?

Mitől olyan jó választás utazáshoz a hordozható erőmű? Az ilyen típusú készülékek fő előnyei a következők:

  • Hordozható kialakítás - a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható EcoFlow erőmű könnyű és viszonylag kis méretű kialakítással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy egy ilyen egység nem foglal túl sok értékes helyet a csomagtartóban. A DELTA 2 például csak körülbelül 12 kg-ot nyom, és 40 x 21,2 x 28,1 cm-es.
  • Könnyű használat - az erőmű használata nagyon egyszerű, csupán csatlakoztatni kell hozzá a kiválasztott eszközöket. Ezzel a megoldással elkerülheti, hogy túlságosan megterhelje autója generátorát.
  • Csendes működés - a hagyományos üzemanyag-generátorokkal ellentétben a hordozható erőművek nem bocsátanak ki zavaró zajt vagy kipufogógázt.
  • Számos modell kapható - az EcoFlow erőműből többféle modell is kapható, amelyek többek között méretben, a rendelkezésre álló konnektorok számában, teljesítményben és kapacitásban különböznek. Így kiválaszthatja az igényeinek tökéletesen megfelelő készüléket.
  • Gondtalan töltés - akkor sem lesz probléma, hogyha lemerül az akkumulátor, mivel az ilyen típusú készülékeket többféleképpen is lehet tölteni. Ha nincs lehetősége konnektorba dugni, töltse autós töltővel vagy EcoFlow napelem panellel.

Melyik erőművet válasszam?

A terepjáró expedícióhoz szükséges erőmű kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani az olyan paraméterekre, mint a teljesítmény, a kapacitás és a méretek.

A DELTA 2 például tökéletes lesz, 1024 Wh kapacitással és akár 1800 W-os (vagy X-Boosttal akár 2400 W-os) kimeneti teljesítménnyel. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb alapvető eszközt hosszú ideig képes ellátni energiával, emellett viszonylag kicsi és könnyű, aminek köszönhetően könnyen elfér az autóban. A RIVER 2 Pro (768 Wh kapacitás, akár 800 W vagy akár 1600 W X-Boosttal) szintén jó választás lesz.

Még nagyobb teljesítményre vágyik? Válassza a DELTA Max-ot, amely 2016 Wh kapacitást és 2400 W teljesítményt kínál (X-Boosttal akár 3000 W-ot is). Nagyobb és nehezebb, mint a DELTA 2, de segítségével hosszabb ideig táplálhatja eszközeit.

Mi más lehetne még hasznos?

Érdemes befektetni egy hordozható EcoFlow napelem panelbe is, amely lehetővé teszi, hogy bárhol - a hegyekben, a tengerparton vagy a sivatagban - feltöltse az erőművet. Összecsukható kialakításának köszönhetően könnyen elfér a csomagtartóban vagy az autó hátsó ülésén is. Az eladásra kínált EcoFlow panelek többek között teljesítményükben is különböznek - így pontosan azt választhatja ki, amire szüksége van.

Egy másik érdekes lehetőség a Wave 2 hordozható légkondicionáló, amely nemcsak hűt, hanem fűt is. Ezáltal mind meleg időben, mind pedig olyan helyzetekben is hasznos lesz, amikor a hőmérséklet jelentősen csökken, például éjszaka. Vásárolhat hozzá egy kiegészítő akkumulátort is, hogy vezeték nélkül is működhessen. Remek alternatívája az üzemanyaggal működő állófűtésnek!

Nagyobb kényelem a terepjáró expedíciók során

Az expedíciók fantasztikus élményt jelenthetnek, bár gyakran számos kihívással és problémával járnak. Az EcoFlow termékei segítenek megoldani ezek egy részét: kényelmes áramellátást biztosítanak útközben, és lehetővé teszik, hogy megszakítás nélkül használhassa a nélkülözhetetlen felszereléseit. Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki az Önnek megfelelő berendezést!

Delta 2 Max

Teljes AC kimenet: 2400W

Merev napelem panel 400W

Az "Elfogadom" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért lásd Adatvédelmi szabályzatunkat.