Ecoflow applikáció

Nem csak egy okos vezérlőrendszer

Mindenhez hozzáférhet

Figyelje és kezelje az összes eszköz állapotát egy helyről.

ecoflow_alkalmazás

Ellenőrzés és alkalmazkodás

Eszközeit távolról is vezérelheti és mindent beállíthat (például az akkumulátor élettartamát, a bemenetet/kimenetet és sok más egyebet is).

ecoflow_alkalmazás

Szerezzen jutalmakat

Csatlakozzon az EcoCredits jutalomprogramhoz, kapjon értesítést az akkumulátor alacsony töltöttségi szintjéről, és szabadítson fel további funkciókat!

ecoflow_alkalmazás

Hordozható erőmű alkalmazási funkciói

ecoflow_alkalmazás

Hozzáférhet a hordozható erőmű további funkcióihoz!

Láthatja a kulcsfontosságú elemeket

Ellenőrizze a töltöttségi szintet, a hőmérsékletet és a töltési/lemerülési időt, valamint figyelje az erőmű összes portját.

ecoflow_alkalmazás

Ellenőrizze a töltést

Ellenőrizze a hordozható állomás töltésére szolgáló áramforrást. Tekintse meg a használt módszereket, a bemeneti adatokat és sok más egyebet is.

ecoflow_alkalmazás

Az ellenőrzés három módja

Otthon van? Használja a Wi-Fi-t a készülék távoli irányításához, vagy frissítse a legújabb funkciókat. Esetleg kint van a szabadban? Próbálja ki a Bluetooth-t, vagy használjon egy hordozható töltőállomást hotspotként és kezelje készülékét internetkapcsolat nélkül is.

Közvetlen kapcsolat
IOT üzemmód
Bluetooth

Smart Home Panel alkalmazás funkciói

ecoflow_alkalmazás

Készüljön fel az áramszünetre

Tudja meg, hogy a jelenlegi akkumulátorkapacitás mennyi ideig képes ellátni a háztartás áramkörökeit. Kapcsolja be az EPS üzemmódot, és állítsa fel a legfontosabb áramköröket. Amikor a töltöttségi szint csökken, a legfontosabb áramkörök kapcsolnak ki utoljára.

ecoflow_alkalmazás

Minden részlet egy helyen

Napi, heti vagy havi rendszerességgel megtekintheti a kiemelt adatokat, ahol 10 otthoni áramkör és áramforrás jelenik meg. Használja a gyorsvezérlőket bármely áramkör vagy áramforrás be- vagy kikapcsolásához.

ecoflow_alkalmazás

Automatizálás és megtakarítások

Automatizálhatja a DELTA Pro töltési idejét, hogy csak csúcsidőn kívül vegyen fel áramot a hálózatból. Használja a DELTA Pro-t a háztartási áramkörök táplálására csúcsidőben. Használja az előre beállított intervallumokat a DELTA Pro visszatöltéséhez, amikor az Önnek megfelel!

Töltse le az applikációt!

*Az alkalmazás csak a DELTA Pro, DELTA MAX, Smart Generator, Solar Tracker, Smart Home Panel és River szériés termékekkel, valamint a Kickstarter R600 szériás termékekkel kompatibilis.

app_store
ecoflow_kod_qr
Szkennelje be a QR-kódot
google_play
ecoflow_alkalmazás
Az "Elfogadom" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért lásd Adatvédelmi szabályzatunkat.