Forradalom a mobil energiapiacon

ecoflowecoflow

Víziónk egy olyan jövő megteremtése, amely mindannyiunk számára elérhető, törekvő, technológiavezérelt és környezetbarát.

Az EcoFlow márkát 2017-ben alapították. Alkotói korábban egy ideálisan könnyű, nagy teljesítményű és tartós drón akkumulátor kifejlesztésével foglalkoztak. Ezt a tapasztalatot felhasználva egy olyan hordozható, megbízható erőmű létrehozását tűzték ki célul, amely lehetővé teszi a kényelmes "hálózaton kívüli" életet, és stabil áramforrást biztosít a szabadban, valamint vészhelyzet esetén is.

ecoflow
2017
ecoflow
Lakóautózás
Kültéri kempingezés
Események
Utazás
ecoflow
Vészhelyzeti áramellátás
Orvosi felszerelés
Film és fotózás
Drónok
Rendezvények szervezése
Terepmunka

Mi jellemzi az EcoFlow termékeit?

ecoflow_marka_ikona_mobilne

Könnyű és hordozható

A korábbi drón akkumulátor mérnökök tisztában vannak a súly fontosságával. A piacra elsőként kifejlesztett súly-kapacitás arány lehetővé teszi számunkra, hogy hatalmas ipari mennyiségű energiát adjunk minden egyes ügyfelünk kezébe.

ecoflow_marka_ikona_eko_energia

Ökoenergia

Az EcoFlow-nál a napenergia használatának képessége minden hordozható erőmű szerves részét képezi. Használja ki a nap erejét, hogy sikeresen leváljon a hálózatról, mindenhol hozzáférjen az áramhoz, és élvezze a függetlenséget.

ecoflow_marka_ikona_szybkie_ladowanie

Gyors töltés

A Power Delivery és a Qualcomm 3.0 technológiát alkalmazva garantáljuk, hogy töltőállomásaink 1,5x gyorsabban töltik eszközeit, mint a mindennap használt hagyományos töltők.

Az "Elfogadom" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért lásd Adatvédelmi szabályzatunkat.