Napelemes erkélyrendszer - miért éri meg?

10
.
08
.
2023
Alkalmazások
powerstream

Az utóbbi időben a napelemes erkélyrendszer egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem csoda, hiszen sokat hallunk az emelkedő áramárakról, és egy ilyen megoldásnak köszönhetően nemcsak a lakástulajdonosok, hanem a társasházak lakói is részesülhetnek az ökológiai és ingyenes napenergiából. Az ilyen típusú alkalmazásra tervezett napelemes rendszerre jó példa az EcoFlow PowerStream. De miért is jó ez?

Mi az a PowerStream?

A PowerStream egy innovatív napelemes rendszer, amely lehetővé teszi a napenergia kényelmes összegyűjtését és felhasználását a kiválasztott otthoni eszközök működtetésére. A felesleges villamos energia egy hordozható EcoFlow állomáson tárolható, így csökkenthetjük az elektromos hálózattól való függőségünket, és a számlákon is spórolhatunk. A PowerStream rendszer a következő elemekből áll:

  • Mikroinverter - lehetővé teszi a többi elem csatlakoztatását, és felelős azok szinkronizálásáért.
  • Napelem panelek - lehetővé teszik a villamos energia előállítását.
  • Smart Plug okoskonnektorok - lehetővé teszik a valós idejű felügyeletet, kezelést és energiaelosztást. A csatlakoztatott eszközöket távolról is vezérelheti egy erre a célra szolgáló applikációval.
  • Hordozható erőmű - opcionális. Lehetővé teszi a felesleges energia tárolását.

Érdemes ilyen megoldásra váltani?

Persze, hogy igen! Az erkélyfotovoltaikának számos előnye van: környezetbarát, és lehetővé teszi, hogy a napenergiát otthonában vagy lakásában lévő eszközök energiaellátására használja. Ha ilyen megoldást szeretne választani, a PowerStream rendszer kiváló választás lesz - nagyon könnyen telepíthető, és sokoldalúságának köszönhetően számos alkalmazásban jól működik. Miért érdemes megfontolni?

0% energiaveszteség - jelentős megtakarítás

A PowerStream lehetővé teszi, hogy a napenergiát a kiválasztott háztartási készülékek - például a hűtő vagy a TV - áramellátására használjuk. Ráadásul a felesleges energiát a hordozható erőműben tárolhatjuk, majd szükség szerint felhasználhatjuk - például éjszaka, amikor a napelem panelek nem működnek.Mindezzel évente akár 1039 kWh-t is eredményezhet, és így pénzt takaríthat meg a számláin.

Sokoldalúság

A PowerStream microinverter kompatibilis az összes EcoFlow erőművel, így a teljes rendszert az Ön igényeihez igazíthatja. A lehető legjobb teljesítményt szeretné? Válassza a 400 W-os merev fotovoltaikus paneleket és a DELTA 2 Max-ot. Kevesebb állomáskapacitásra és teljesítményre van szüksége? Válassza négy darab 100 W-os napelem panelt és egy DELTA 2-t tartalmazó készletet.

Egyszerű telepítés

A PowerStream rendszer nagyon könnyen telepíthető - a telepítéshez gyakran még szakemberek segítségére sincs szükség. A lapos kábelek segítségével a napelem paneleket anélkül csatlakoztathatja a mikroinverterhez, hogy lyukakat kellene fúrni a falba.

Vészhelyzeti áramellátás

A PowerStream rendszerrel csökkentheti az elektromos hálózattól való függőségét. Még vészhelyzet esetén sem kell aggódnia amiatt, hogy a hűtőszekrény vagy a mosógép leáll - csal használja el az erőműben eltárolt áramot!

Applikáció

A rendszer részét képező Smart Plug konnektorok lehetővé teszik az energiafogyasztás valós idejű nyomon követését - a legfontosabb információkat az erre a célra kifejlesztett EcoFlow applikációban találja. Így mindent kézben tarthat! Ezzel azonban még nincs vége a lehetőségeknek. Az alkalmazás segítségével távolról is vezérelheti a konnektorokhoz csatlakoztatott készülékeket és munkarendeket hozhat létre számukra.

Zöld energia az otthonában

Ha pénzt szeretne spórolni, és értékeli a környezetbarát megoldásokat, akkor a PowerStream napelemes erkélyrendszer ideális lesz az Ön számára! Ez lehetővé teszi, hogy csökkentse villanyszámláit, és szükség esetén vészhelyzeti áramot biztosítson. Válassza ki az Önnek megfelelő készletet és használja a napenergiát otthonában!

Delta 2 Max

Teljes AC kimenet: 2400W

Az "Elfogadom" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért lásd Adatvédelmi szabályzatunkat.