Barkácsoljon bárhol és töltse fel szerszámait az EcoFlow-val!

14
.
08
.
2023
Alkalmazások
területen-belüli-munkavégzés

Egy gyönyörű napsütéses nap, frissítő szellő és barkácsolás a kertben - jól hangzik? Ha Ön a barkácsolás szerelmese, otthoni vállalkozást vezet, vagy mindenféle kézműves munkát végez, akkor egy ilyen elképzelés nagyon csábítónak tűnhet az Ön számára. Nem kell azonban az álmok birodalmában maradnia - ma megmutatjuk, hogy egy mobil műhely felállítása egyáltalán nem bonyolult, és rengeteg további előnnyel járhat. Hogyan kell hozzáfogni? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Mit kell hozzá vásárolnia?

Attól függ! Ha napi szinten barkácsol, vagy saját kis otthoni vállalkozása van, akkor már biztosan rendelkezik a legfontosabb eszközök kipróbált és bevált készletével. Kalapács és szög, villáskulcs, csavarhúzó, fűrész, fogó, fúró/ütőgép - ezek az abszolút alapok. Akár autón dolgozik, akár fából készít valamit, biztosan pontosan tudja, mire van szüksége. Akkor miért hozzuk ezt egyáltalán szóba?

A kerti munka, bár élvezetes, néhány alapvető megkötéssel jár. Az egyik ilyen a nehezen hozzáférhető elektromos áram, amely végül is elengedhetetlen, ha olyan berendezéseket akarunk használni, mint a fúrógép vagy a motoros fűrész. Ha tehát a műhelyünket a házon kívülre költöztetjük, biztosítanunk kell, hogy legyen valamilyen áramforrásunk. Ilyen helyzetben érdemes megfontolni egy hordozható erőmű beszerzését.

Mi az az erőmű?

A legegyszerűbben fogalmazva, az erőmű egyfajta nagyobb powerbank. Kényelmesen tárolja az áramot az akkumulátorokban, és lehetővé teszi az áramellátást olyan helyeken, ahol az nehez elérhető. Az EcoFlow által forgalmazott készülékek általában nagyszámú konnektort biztosítanak, amelyekhez a szükséges berendezések csatlakoztathatók, továbbá nagy kapacitás és teljesítmény jellemzi őket. Ezenfelül például hálózati áram, napelemek vagy autós töltő segítségével is tölthetőek.

Erőmű vs. áramfejlesztő

Miért az erőmű? Amikor a különböző áramellátási lehetőségekben gondolkodunk, általában először a generátor jut eszünkbe. Ennek azonban számos hátránya van, és használata nehézkes lehet. Számos érv szól az állomás választása mellett:

  • Kisebb és könnyebb kialakítás - az áramfejlesztők általában nagyok és nehezek, ami jelentősen megnehezíti az esetleges szállításukat. Egy erőmű mozgatása nem okoz ilyen problémát.
  • Csendes működés - a generátorokhoz képest az erőművek nagyon csendesek. Ennek eredményeként nem kell aggódnunk a munkánkat zavaró zajok miatt.
  • Nincs kipufogógáz - a generátorok működéséhez üzemanyagra van szükség, így nem csak villamos energiát, hanem kipufogógázt is termelnek. Ez kellemetlen szaggal is jár. Az erőművek sokkal környezetbarátabbak és kellemesebb a használatuk.
  • Alacsonyabb üzemeltetési költségek - az erőművet nemcsak konnektoron keresztül, hanem napelemek segítségével is fel lehet tölteni. Így gyakorlatilag ingyenesen tölthető. Magától értetődik, hogy az akkumulátor idővel elhasználódik, de megfelelő gondozással jelentősen meghosszabbítható az élettartama. Bár alacsony hőmérsékleten nem ajánlott használni az állomást, de hidegben sem szeretnénk dolgozni, így ezzel a problémával nem kell foglalkoznunk. A generátor használatához üzemanyagot kell vásárolnunk, és a karbantartási költségek sem elhanyagolhatók.
  • Egyszerűbb működtetés - a tápegységek használata nagyon kényelmes! Gyakran elég csak bedugni a kívánt eszközt, és megnyomni a megfelelő gombot. A tápegységek működtetése sokkal bonyolultabb lehet.

Mint látható, ha hordozható áramforrást szeretne mobil műhelyéhez, akkor az erőmű kiváló választás lehet. Viszonylag könnyű és kompakt, csendes, könnyen kezelhető és környezetbarát - mi kell még?

Miért érdemes ezt a megoldást választani?

Már elmagyaráztuk, hogy mi az erőmű, és felvázoltuk néhány fő előnyét. Térjünk át tehát a gyakorlatra - miért lesznek a hasonló eszközök kiváló választások egy mobil műhely számára?

Táplálja eszközeit bárhol!

Mire használja az erőművet a műhelyben? Természetesen a szükséges elektromos szerszámok működtetésére: fúró, csavarhúzó, csiszológép vagy motoros fűrész - ezzel a megoldással ezeket és sok más eszközt szinte bárhol szabadon használhat. A nagyobb és nagyobb teljesítményű EcoFlow állomások, mint például a DELTA Max vagy a DELTA Pro, könnyedén kezelik a leggyakrabban használt eszközöket. Mindez lehetővé teszi, hogy mobil műhelyt hozzon létre, ahol csak akarja!

Kíváncsi, hogyan néznek ki az egyes állomások képességei a gyakorlatban? Az alábbi táblázatban DELTA Pro alkalmazások példáit gyűjtöttük össze Önnek, bemutatva, hogy mennyi ideig képesek ellátni a kiválasztott eszközöket. Érdemes megjegyezni, hogy a DELTA Pro 3600 W (X-Boosttal akár 4500 W), illetve 3600 Wh teljesítményt kínál.


Válassza a mobilitást és a kényelmet

Ha a mobil műhely előnyeire gondolunk, lehetetlen nem megemlíteni a kényelmet. Semmi sem akadályozza meg abban, hogy bárhol elvégezze a munkáját. Odakint gyönyörű az időjárás? Menjünk a kertbe barkácsolni! Esni fog az eső? Bármikor elbújhatunk otthon vagy a garázsban. Egy ügyfél hívott, hogy menjünk és végezzünk el valamilyen szolgáltatást az általa megjelölt helyen? Becsomagoljuk a mobil műhelyünket az autóba, és megyünk, ahová kell. Az erőműnek köszönhetően nem kell a rendelkezésre álló konnektorokra szorítkoznunk - most már egyszerűen magunkkal vihetjük az áramot!

Pénzt takarít meg

Ezt már korábban is említettük, de erről érdemes még többet beszélni. Tudta, hogy egy kis pénzt is meg lehet spórolni az erőművel? Egyszerűen használja arra, hogy áramot szolgáltasson a kiválasztott eszközöknek, és amikor lemerül, töltse fel a napelem panelek segítségével. A napenergia zöld, széles körben elérhető és mindenekelőtt ingyenes - miért ne használná ki?

Készüljön fel az előre meg nem jósolható helyzetekre

Bár az áramkimaradások általában nem fordulnak elő túl gyakran, megnehezíthetik az életet, és megzavarhatják a terveit. Ezért jó ötlet előre felkészülni rájuk! A mobil műhelyében nap mint nap használt erőmű megbízható energiaforrásként szolgálhat vészhelyzetekben is. Használható hűtőszekrény, világítás vagy orvosi berendezések működtetésére, illetve telefon vagy laptop töltésére. Legyen mindig a biztos oldalon - az EcoFlow-val felkészült az előre meg nem jósolható helyzetekre. Egy mobil vészhelyzeti áramfejlesztő állomás felbecsülhetetlen értékűnek bizonyulhat kritikus helyzetekben.

Mit szólna egy új üzleti ötlethez?

Az utóbbi időben a mobil szerelők szolgáltatásai egyre népszerűbbé váltak. Ők nem egy műhelyben, hanem a terepen, bárhol, ahol szükség van rá, kimennek az ügyfélhez, és megjavítják a járművet. Ez nagyon kényelmes megoldás, különösen az ügyfél számára, hiszen nem kell aggódnia, hogy az autóját a megfelelő helyre kell-e vinnie, és szinte azonnal segítséget kap.

Egy hordozható erőmű szintén jól jön az ilyen munkákhoz - így kényelmesen használhatja a szükséges elektromos szerszámokat. Ha új vállalkozás indítását fontolgatja, és azon gondolkodik, hogy mi lesz hasznos egy mobil műhelyben, egy hasonló eszköznek szerepelnie kell a listáján.

Melyik erőmű lesz alkalmas egy mobil műhely számára?

Minden attól függ, hogy milyen eszközöket használ, és milyen elvárásai vannak. Ha gyakran használ nagy teljesítményű eszközöket, akkor számolnia kell azzal, hogy egy valamivel nehezebb, de fejlettebb állomást kell választania, mint például a DELTA Max vagy a DELTA Pro. Ha kevésbé igényes berendezéseket használ a mindennapokban, a könnyebb modellek is ugyanolyan jól működnek - például a DELTA 2. A legfontosabb paraméterek részletes összehasonlítása az alábbiakban olvasható.

A mobilitás szempontjából egyértelműen a DELTA 2 a győztes. Valamivel kisebb teljesítményű, mint a többi itt említett állomás, de a műhely legtöbb berendezését könnyedén képes ellátni energiával. A DELTA Max határozottan nehezebb, de kiváló kompromisszumot jelenthet a nagy képességek és a hordozható kialakítás között. A legerősebb készülék ebben a termékcsaládban a DELTA Pro. Ez kínálja a legnagyobb teljesítményt és kapacitást, de mindezt a mobilitás rovására. A súlya körülbelül 45 kg, ami némileg kizárja, hogy egyedül szállítsák. A speciális kerekek és a fogantyú azonban megkönnyítik a szállítást, így úgy hordozható, akár egy bőrönd.

Mit válasszunk? Ez csak Önön múlik! Mérje fel az igényeit, készítsen egy listát azokról az eszközökről, amelyeket ilyen módon szeretne működtetni, és mérlegelje a megfelelő hibalehetőséget. Azt is mérlegelje, hogy csak a műhelyben fogja-e használni az állomást, vagy vészhelyzeti áramellátásra is. Ha ismeri az elvárásait, könnyebb lesz kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb készüléket.

Erőmű ... és még mi?

Önnek már megvan a jól bevált eszköztára, és tudja, hogyan kell kezelni a szükséges berendezések áramellátását. Mi máson érdemes még gondolkodni?

  • Mobil szerszámtartó állvány, kerekes szerszámosládák, műhelykocsi - ez megkönnyíti a szükséges szerszámok szállítását, és mindig kéznél lesznek.
  • Napelem panel - lehetővé teszi, hogy környezetbarát napenergiával töltse az állomást. Ezzel áramot és pénzt takaríthat meg!
  • Speciális táska - lehetővé teszi az erőmű kényelmes és biztonságos szállítását. A DELTA 2, DELTA Max és DELTA Pro modellekhez külön táskák állnak rendelkezésre.
  • EcoFlow generátor készlet (Okosgenerátor) - ahogy korábban említettük, az állomás sokkal jobban működik egy mobil műhelyben. Ha azonban vészhelyzeti áramellátásra is használni kívánja, érdemes megfontolni egy aggregátor beszerzését is. Így, ha az áramszünet elhúzódik, és a DELTA lemerül, akkor is könnyedén feltöltheti a generátor segítségével.

Ez csak néhány példa a tartozékok és berendezések közül, amelyeket hasznosnak találhat, ha mobil műhely létrehozását tervezi. Vagy van még néhány ötlete a munka javítására?

Megbízható áramellátás mobil műhelyek számára

Amint látja, a mobil szerszámok teljesítménye egyáltalán nem kell, hogy problémás legyen. Akár barkácsolással foglalkozik, akár bútorokat vagy kézműves termékeket készít és árul, egy EcoFlow erőmű nagyban megkönnyítheti a munkáját. Raktározzon be egy hordozható áramforrást, és mondjon búcsút a korlátozásoknak!

Delta Pro

Súly: 45kg

Teljes AC kimenet: 3600W

Okosgenerátor Dual Fuel

Az "Elfogadom" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért lásd Adatvédelmi szabályzatunkat.