Kempingezzen kényelmesen az EcoFlow-val és élvezze a megbízható áramellátást!

11
.
08
.
2023
Alkalmazások
szabadidő
off-grid-és-lakókocsi

A természet szerelmeseiből nincs hiány, hiszen minden évben rengetegen mennek nyaralni sátorral vagy lakóautóval! Az ilyen utazásoknak számos előnye van: lehetővé teszik, hogy kikapcsolódjon a mindennapi nyüzsgésből, sok érdekes helyet látogasson meg, és megpihenjen az erdőben, a hegyekben vagy a tengerparton. A kikapcsolódás ilyen formájához azonban korlátok is társulnak, többek között az elektromos áramhoz való hozzáférés hiánya. De vajon ez tényleg korlátoz minket?

Napjainkban egyre érdekesebb mobil energiaellátási megoldásokat használhatunk. Ezek közül néhány tökéletes egy sátorhoz vagy lakóautóhoz, de vajon el lehet-e indulni egy ilyen útra anélkül, hogy lemondanánk az alapvető kényelemről? Természetesen igen! Ezt két példával mutatjuk be. Először az EcoFlow RIVER 2 Pro erőmű használatáról lesz szó egy kempingtúra alkalmával, majd a Power Kits rendszer lakóautóban való használatát is megnézzük.

Hordozható erőmű - megbízható energiaforrás a kempingezés során

Nem is olyan régen egy sátrazás gyakran azzal járt, hogy szinte teljesen el kellett szakadni a technológiától és a mindennapi kényelemtől. Ma már más a helyzet: nem kell lemondanunk arról, hogy feltöltsük a telefonunkat, meleg ételt főzzünk vagy filmet nézzünk a laptopunkon és még a világítást is szabadon használhatjuk. Mindez elérhető közelségbe kerül egy olyan hordozható erőművel, mint az EcoFlow RIVER 2 Pro.

Mi az a mobil erőmű?

Az erőmű egy olyan praktikus eszköz, amelyben energiát tárolhatunk későbbi felhasználásra. Ez azt jelenti, hogy amikor kempingezni megyünk, lehetőségünk van arra, hogy áramot vigyünk magunkkal! Így könnyedén feltölthetjük telefonunkat, vezeték nélküli lámpánkat és elektromos serpenyőben süthetjük a reggeli rántottánkat, sőt kávét is készíthetünk a kávéfőzőben!

A hordozható erőmű kapacitása

Az elektromos hálózattól távol eső kempingezés nem feltétlenül jár az alapvető kényelem feláldozásával. Egy erőmű biztosítja, hogy hozzáférjen az áramhoz, és könnyedén használhassa a szükséges eszközeit. A RIVER 2 Pro kiemelkedik a 800 wattos teljesítményével, és az X-Boost technológiának köszönhetően akár 1600 wattos berendezéseket is képes kezelni. Mit jelent ez a gyakorlatban?

  • Főzés - képzelje el, hogy reggel felébred a sátorban és egy finom, meleg reggelit szeretne enni. Nem kell szendvicsekre szorítkoznia - egyszerűen csak csatlakoztasson egy elektromos serpenyőt, és készítsen tükörtojást, süssön kolbászt, vagy pirítson kenyeret.
  • Kávé és tea - forró teáról vagy egy finom kávéról álmodik? A RIVER 2 Pro gond nélkül ellátja árammal kávéfőzőjét és vízforralóját!
  • Világítás - naplemente után nagyon besötétedik az erdőben és a hegyekben, így érdemes  valamilyen fényforrásról gondoskodni. Egy vezeték nélküli lámpa előbb-utóbb lemerül, de egy állomással pillanatok alatt feltöltheti!
  • Fényképek és videók - sok fényképet és videót szeretne készíteni az utazás során? Magával viszi fényképezőjét, kameráját vagy esetleg drónját? A RIVER 2 Pro-val ezeket az eszközöket is feltöltheti! Többé nem kell mindig több tartalék akkumulátort és tápegységet magával cipelnie - mostantól csak egyetlen hordozható tápegységre van szüksége.
  • Töltőeszközök - manapság nehéz elképzelni egy napot is okostelefon nélkül. A kempingezés során is jól jön, hiszen így tarthatjuk a kapcsolatot szeretteinkkel, használhatjuk a navigációt és fényképezhetünk. Segítséget is hívhatunk vele, ha szükségünk van rá, így érdemes gondoskodni arról, hogy ne merüljön le. A RIVER 2 Pro nemcsak telefonok, hanem például laptopok és hordozható játékkonzolok töltését is lehetővé teszi. Így megnézhet egy filmet a barátaival vagy hagyhatja, hogy gyermeke a Nintendo Switch-en játsszon.

Ez csak néhány példa az erőművek felhasználását tekintve, de ahogy látható rengeteg eszközt elláthatunk árammal.

Hosszú üzemidő - problémamentes töltés

A RIVER 2 Pro 768 Wh kapacitással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig képes táplálni vagy tölteni az eszközöket. Az állomás például lehetővé teszi, hogy elektromos serpenyőjét körülbelül 36 percig táplálja, vagy okostelefonját körülbelül 57 alkalommal töltse fel. Nem kell semmi miatt sem aggódnia!

És mi a helyzet magával az állomás töltésével? Mielőtt elmegy, csatlakoztassa az otthoni hálózathoz, amivel körülbelül 70 perc alatt teljesen működőképes lesz. És mi a helyzet utazás közben? Ha van rá lehetősége, keressen olyan helyet, ahol van áramforrás, hogy rendszeresen tölthesse az állomást. A RIVER 2 Pro-t az autó szivargyújtó aljzatán keresztül is feltöltheti.

Használhat egy másik, zöldebb lehetőséget is. Szerezzen be néhány EcoFlow hordozható napelem panelt! Ezekkel a RIVER 2 Pro-t a nap alternatív energiájával töltheti fel. Így semmi sem korlátozza Önt! Egyszerűen állítsa fel a sátrat, állítsa fel a paneleket, és biztos lehet benne, hogy az állomás nem hagyja cserben! A napelemes töltés ideális megoldás a kempingezéshez.

Egy álom útitárs

Most már tudja, hogy miért lehet rendkívül hasznos egy erőmű, ha olyan helyre megy, ahol nincsen energiaforrás. De mi a helyzet egy ilyen készülék szállításával? Ne aggódjon - a RIVER 2 Pro mindössze körülbelül 7,8 kg, és elég kicsi ahhoz, hogy könnyen elférjen egy autó vagy lakóautó csomagtartójában, esetleg hátsó ülésein. Sátrazás egy hegyi völgyben vagy kempingezés a tengerparton - az EcoFlow segítségével bárhol hozzáférhet az áramhoz!

Lakókocsikázás az EcoFlow-val - Power Kits rendszer a lakóautójában

Az EcoFlow a lakóautó- és lakókocsi-tulajdonosok számára is kínál valami különlegeset. Természetesen az erőmű és a fotovoltaikus panelek a lakókocsikhoz is nagyszerűek, de ha hosszú és gyakori utazásokat tervez, érdemes megfontolni egy kiterjedtebb megoldást. A Power Kits termékcsalád termékei segíthetnek ebben. Ezekkel kényelmesen utazhat, és olyan helyeken is maradhat, ahol nincs áram - a hálózaton kívüli élet nem kell, hogy nehéz legyen!

Power Kits - vagy mi?

A Power Kits egy viszonylag új plug & play megoldás, amelyet kis nyaralók, lakókocsik és lakóautók számára terveztek. Egyszerű módot biztosít az áramellátás biztosítására, amikor úton van, és azon túl. A rendszer LFP akkumulátorokat, egy multifunkciós hubot, elosztó panelt és kábeleket tartalmaz. Lehetőség van külön okosvezérlő és napelem panelek hozzáadására is.

Miért érdemes ezt a megoldást választani?

A Power Kits sorozat számos olyan előnnyel rendelkezik, amely támogatja a használatát. Ezek közül néhányat az alábbiakban tárgyalunk.

Gondtalan telepítés

A Power Kits rendszer tökéletes megoldás lakóautóhoz vagy lakókocsihoz. Nem foglal sok helyet, így értékes helyet takaríthat meg. A hub akár 5 különböző modult is kombinálhat, így nem kell több különböző eszközt vásárolnia. Ráadásul az akkumulátorok egymásra helyezhetők, és a rendszer egyes elemei könnyen elférnek az ülések alatt.

Ugyanakkor a rendszer nagyon könnyen telepíthető. A kevesebb modulnak és vezetéknek köszönhetően sikerült jelentősen csökkenteni a telepítési időt és a hibakockázatot.

Nagyszerű lehetőségek

A többfunkciós központ akár 3600 wattos váltakozó áramú teljesítményt kínál, így számos alapvető készüléket működtethet - a kis hűtőszekrénytől a mikrohullámú sütőn át a vízmelegítőig. Így utazás közben is élvezheti álmai kényelmét, és gond nélkül használhatja az összes szükséges berendezést. Főzni, okostelefonokat, fényképezőgépeket, drónokat és laptopokat tölteni, filmezni, konzoljátékokkal játszani vagy egy forró zuhanyozt venni- a Power Kittel mindez lehetséges!

Ráadásul a rendszert szabadon bővítheti és az igényeihez igazíthatja. Az akkumulátorok kétféle kapacitással - 2048 Wh és 5120 Wh - állnak rendelkezésre. Ezek egymással is kombinálhatók, így összesen 4 kWh, 10 kWh vagy 15 kWh kapacitásúak lehetnek. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy kifogy az energiából az eszközei működtetéséhez!

Számos töltési lehetőség

És mi a helyzet az akkumulátorok töltésével? Emiatt sem kell aggódnia. Többféle módon is feltöltheti őket - például a jármű generátorával vagy az EcoFlow Okosgenerátorral. Vagy használhat bármilyen konfigurációjú napelemet, amiket például a lakóautó tetejére is rögzíthet. Olyan helyen tervez megállni, ahol van áramellátás? Töltse akkumulátorát hálózati konnektorról!

Amint láthatja, a Power Kits termékcsalád nagyszerűen működik lakókocsiban vagy lakóautóban. Kompakt kialakítás, könnyű telepítés, többféle bővítési lehetőség és nagy teljesítmény - mostantól könnyen létrehozhat egy megbízható energiarendszert a hosszú, hálózat nélküli utazásokhoz. Ez a megoldás azt is lehetővé teszi, hogy kényelmesen nyomon követhesse az energiafogyasztást, és valós időben módosíthassa a beállításokat. Ehhez mindössze a dedikált vezérlő vagy az EcoFlow alkalmazás használata szükséges.

Élvezze a még nagyobb kényelmet a kempingezés során!

Ha kempingezést vagy lakóautós utazást tervez, többé nem kell azon aggódnia, hogy melyik lehetőséget válassza. Az EcoFlow segítségével egyszerűen magával viheti az áramot! RIVER 2 Pro erőmű kempingezéskor? Power Kits rendszer a lakóautóban? Tekintse meg a rendelkezésre álló lehetőségeket, és tapasztalja meg, hogy a hálózat nélküli nyaralás is lehet kényelmes!

River 2 Max

Súly: 6kg

AC kimenet 500W

River 2 Pro

Súly: 7,8kg

DC kimenet összesen: 800W

Az "Elfogadom" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért lásd Adatvédelmi szabályzatunkat.