Hogyan növelhető az EcoFlow erőmű kapacitása?

10
.
08
.
2023
Hírek
áramellátás
szabadidő
off-grid-és-lakókocsi
kiegészítők

Rendelkezik EcoFlow erőművel és azon gondolkodik, hogyan növelheti a kapacitását? Nincs is ennél egyszerűbb, csak használjon egy extra akkumulátort! A kiegészítő akkumulátorral megnövelheti az EcoFlow kapacitását és még tovább működtetheti a kiválasztott eszközeit. Megéri ezt a megoldást választani? Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre? Olvasson tovább, hogy megtudja a válaszokat!

Bővíthetem az erőművem kapacitását?

Természetesen! A DELTA termékcsalád legtöbb készülékét a bővíthető kapacitás jellemzi. Ha úgy érzi, hogy több energiára lenne szüksége eszközei áramellátásához, nem kell rögtön új állomást vásárolnia - csak ruházzon be egy extra akkumulátorra.

Kiegészítő akkumulátor - hogyan?

Egy további akkumulátorcsomaggal könnyedén növelheti a kiválasztott EcoFlow erőmű kapacitását. Mindössze annyit kell tennie, hogy egy megfelelő kábellel csatlakoztatja hozzá. Akár a hűtőszekrényt látja el árammeghibásodás idején, akár kempingezés közben főz vagy a nyaralójábn pihen hálózaton kívül - ez a megoldás ideális ilyen és sok más helyzetre is.

Melyik erőműveket lehet fejleszteni?

Jelenleg többféle erőműtípus is kapható, amelyek kapacitása bővíthető. Mindegyikhez egyedi kompatibilis akkumulátor tartozik. Milyen megoldások állnak rendelkezésre?

DELTA 2 + DELTA 2 Okos kiegészítő akkumulátor

Az EcoFlow DELTA 2 erőmű kapacitása 1024 Wh, amely a DELTA 2 Okos kiegészítő akkumulátorral 2048 Wh-ra bővíthető.

Egy ilyen megoldás otthon és utazás közben is nagyszerű lesz! Sátras kirándulásra indul, de nem szeretne túl sok csomagot magával vinni? Rakja be a DELTA 2-t! Hosszabb kempingezést tervez, vagy fel akar készülni egy áramszünetre? Használja az erőművet a csatlakoztatott akkumulátorral és táplálja addig eszközeit, ameddig csak szüksége van rájuk.

DELTA Max + DELTA Max Okos kiegészítő akkumulátor

A DELTA Max kapacitása 2 kWh, amit egy vagy akár két DELTA Max iegészítő akkumulátorral 4 kWh-ra, illetve 6 kWh-ra bővíthet. Szerezzen még több áramot, és legyen biztos benne, hogy eszközei nem fogják cserben hagyni a legrosszabb pillanatban sem!

DELTA Pro + DELTA Pro Okos kiegészítő akkumulátor

A DELTA Pro kapacitása önmagában is lenyűgöző: 3,6 kWh, azonban két további DELTA Pro kiegészítú akkumulátorral 10,8 kWh-ra is bővíthető. Ez elegendő egy nyaraló áramellátásához, vagy a legfontosabb berendezések folyamatos működésének biztosításához egy áramkimaradás esetén.

Még több teljesítményt szeretne? Két DELTA Pro és akár négy további akkumulátor kombinálásával 21,6 kWh összkapacitást és 7200 watt teljesítményt érhet el!

Az EcoFlow erőművek akkumulátorainak összehasonlítása

Sok minden, ugye? Hogy könnyebben eligazodjon az információk útvesztőjében, összeállítottunk egy táblázatot, amelyben összehasonlítjuk az egyes erőművek akkumulátorait. Reméljük, megtalálja, ami érdekli!

Érdemes további akkumulátorokat használni?

Határozottan igen! Ha egyszerűen szeretné frissíteni az erőművét, egy további akkumulátorcsomag kiváló választás lenne. Egy ilyen megoldás előnyei a következők:

  • Egyszerű telepítés - egyszerűen csatlakoztassa az akkumulátort a megfelelő kábellel.
  • Alacsonyabb költségek - egy további akkumulátor kevesebbe kerül, mint egy új erőmű.
  • Megtakarítás - például napelem panelek segítségével termelhet áramot, majd a felesleget egy erőműben és akkumulátorokban tárolhatja későbbi felhasználásra. Ez egy nagyszerű módja az áram megtakarításának és az alacsonyabb számlák kifizetésének!
  • Hatékonyság - egy további akkumulátor csatlakoztatásával megduplázhatja vagy akár megháromszorozhatja az állomás kapacitását, és így sokkal hosszabb ideig működtetheti a kiválasztott eszközöket. Ez azt jelenti, hogy felkészült lesz egy esetleges vészhelyzetre is!
  • Függetlenebb lehet a hálózattól - a kiegészítő akkumulátor lehetővé teszi, hogy több villamos energiát tároljon, így nem kell teljesen a hálózatra támaszkodnia.

Addig táplálhatja a kiválasztott eszközeit, ameddig csak szeretné!

Az EcoFlow erőművek kiemelkednek a nagy kapacitásukkal, de ez növelhető dedikált akkumulátorokkal is. Akár kempingezni megy, akár többnapos lakóautós kirándulásra indul, akár hirtelen áramkimaradás éri, szinte minden helyzetben biztosíthatja eszközei áramellátást.

Delta 2

Súly: 12kg

Összteljesítmény: 1800W

Delta 2 Max

Teljes AC kimenet: 2400W

Az "Elfogadom" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért lásd Adatvédelmi szabályzatunkat.