EcoFlow DELTA Pro - az állomás, amely megmenti vállalatát ármaszünet esetén is!

10
.
08
.
2023
Alkalmazások
vészhelyzeti áram a vállalatnál
vészhelyzeti áram

A legtöbb ember, aki irodában dolgozik vagy saját vállalkozást vezet, biztosan tapasztalt már olyan helyzetet, amikor áramszünet volt. Ez általában a munkahelyi leállással jár, de ezt meg lehet előzni! Mindössze annyit kell tennie, hogy beszerez egy olyan erőművet, mint az EcoFlow DELTA Pro.

Az áramhiány komoly probléma, amely jelentősen akadályozza a számítógépes berendezések, irodai berendezések vagy más készülékek, például a hűtőszekrény vagy a kávéfőző működését. Az áramhiány megakadályozza Önt munkája elvégzésében, ami súlyos következményekkel járhat. Lehet, hogy feladatai teljesítményfüggőek, sürgős videohívást vár, vagy számos határidő és feladat van a fejében, amelyeket "most azonnal" kell elvégeznie? Talán olyan munkája van, ahol szinte megengedhetetlen, hogy elmenjen az áram? Az áramkimaradás forgatókönyvei megsokszorozódhatnak, de szerencsére van egy kész megoldás: egy hatékony EcoFlow DELTA Pro erőmű, amely biztosítja a vállalat működésének stabilitását..

Hálózati videó

Érdemes vigyázni a vállalkozásra és felkészülni az esetleges vészhelyzetekre!

Ahogy már említettük, az elektromos hálózat meghibásodása nem szokatlan. Ez egy normális helyzet, amikor az áramellátás különböző előre nem látható események miatt megszakadhat. Ma azonban még több ok van az aggodalomra.

Nem áll szándékunkban senkit sem megijeszteni, de érdemes megvizsgálni ezt az ingatag helyzetet! Az áramellátási problémák nem csak a meghibásodásokra korlátozódnak. Ha érdeklődnek az energiaipar iránt, valószínűleg tudják, hogy a mi piacunk az elmúlt években nem állt jól. Bár fokozatosan növeljük a független és megújuló forrásokból származó energia arányát, az ukrajnai háború és a szénalapú energiapolitika komolyan felborította ezt az amúgy is ingatag piacot. A jövőben nemcsak a tipikus áramkimaradásokra, hanem tervezett ideiglenes áramkimaradásokra is számíthatunk. Az iparági szakértők szerint logikus és felelősségteljes lépés lesz felkészülni az ilyen lehetséges eseményekre. Szeretnénk bemutatni, hogyan érhetjük ezt el, hogy a fenti problémák ne érintsék vállalkozásainkat.

15-EV-WEBDelta-EV-WE.jpeg

A vészhelyzeti terv elkészítésének kulcsfontosságú eleme egy kellő teljesítményű és kapacitású erőmű beszerzése.. Ezek az egységek különböző modulokkal is bővíthetők, például napelem panelekkel, egy további, tandemben működő állomással vagy egy vészhelyzeti áramforrással, amely különböző üzemanyagokkal, például gázzal vagy benzinnel (vagy akár mindkettővel) működő áramfejlesztő formájában működik.

Az EcoFlow DELTA Pro megfelelő védelmet nyújt!

Az EcoFlow DELTA Pro a DELTA széria legfejlettebb modellje. Ahogyan azt egy korábbi cikkben említettük - amelyekben áttekintettük az EcoFlow RIVER 2 Max-ot, és megvitattuk az építés és felújítás során a hálózaton kívüli hálózat létrehozását- , a DELTA szériát az igényesebb felhasználók számára fejlesztették ki, akiknek hosszú élettartamú tápegységre van szükségük nagyobb számú, nagyobb áramfelvételű eszközhöz.

DSC06417_1.jpg.jpg

A DELTA Pro-t úgy tervezték, hogy még a nagyobb irodák és a kisebb vállalatok munkaterületein is képesek legyenek áramot szolgáltatni. Ez a lenyűgöző állomás hatalmas, akár 3,6 kWh kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet. Az AC portról összesen 3600 watt teljesítményű eszközök táplálására is képes (túlfeszültség-védelemmel 7200 W-ig) vagy akár 4500 W-ig X-Boost üzemmódban. Ezzel azonban még nincs vége a lenyűgöző funkcióknak. Az EcoFlow DELTA Pro az egyik leggyorsabban töltő erőmű a maga nemében. Mindössze 1,9 órányi töltés a konnektorról elegendő ahhoz, hogy a készülék teljesen feltöltve maradjon.

Azonban ennél még több lehetőség is van! A DELTA Pro tölthető elektromos autótöltő állomásokról, közvetlenül napelem panelekről (1600 W-ig) és ezen felül az EcoFlow Dual Fuel áramfejlesztőről is, amely benzinnel vagy PB-gázzal is működik. Egy másik fontos szempont az autós töltő (úgynevezett szivargyújtó aljzat) megléte, amely lehetővé teszi az állomás feltöltését, ha szükséges.

Az EcoFlow DELTA Pro 10 töltőporttal van felszerelve.

IMG_8704.jpeg

Az állomás használat közben rendkívül tartós - akár egy évig is tárolható gondozás nélkül. Ezenkívül az akkumulátor akár 3500 töltési ciklust is kibír, amely után továbbra is 80%-os kapacitást garantál.

IMG_8698.jpeg

A fejlett berendezésvezérlő rendszer 7200 W-os túlfeszültség-védelemmel is rendelkezik. Ezenkívül folyamatosan felügyeli a legfontosabb állomásparamétereket, például a töltési és kisütési folyamatokat, beleértve a hőmérsékletet és a ventilátor működését. Az állomás a hálózatra is csatlakoztatható, és ha áramkimaradást észlel, mindössze 30 ms alatt átkapcsol a belső akkumulátorokra, így biztosítva a csatlakoztatott eszközök áramellátását. Így a munka szükségtelen megszakítások nélkül folytatódhat.

IMG_8683.jpeg

A dedikált EcoFlow applikáci lehetővé teszi az állomás vezeték nélküli működtetését. A beépített Bluetooth és Wi-Fi moduloknak köszönhetően lehetőség van a működés vezérlésére és a kiválasztott paraméterek beállítására okostelefonon vagy táblagépen keresztül. Ezenkívül a készülék LAN-porttal is fel van szerelve a vezetékes hálózathoz való csatlakozáshoz. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a DELTA Pro lehetőséget kínál két ilyen modell tandemben történő kombinálására, hogy megduplázza mind a kapacitást, mind a töltési teljesítményt.

Az EcoFlow DELTA Pro az Ön vállalkozásának dolgozik

Az áramkimaradás gyakori probléma és sajnos nehézséget okoz a munkaszervezésben, hiszen mit tudunk csinálni a laptopunk nélkül, hogyha teljes mértékben azon dolgozunk?

1.4电箱3739-scaled.jpg

Egy olyan vállalat példáját hozzuk fel, amely nem rendelkezett eljárásokkal vagy biztosítékokkal az áramkimaradások ellen. A következmények különböző szegmensekben éreztették hatásukat. A HR-osztály kommunikációs problémákra és nem működő irodai berendezésekre panaszkodott. A marketingosztály az eladások visszaeséséről és az ügyfelekkel való kapcsolattartás elvesztéséről számolt be. A laboratóriumi részleg, ahol az elemzésre szánt anyagmintákat tárolták, teljesen megbénult. Számos mintát újra kellett venni, de nem mindegyik mintát lehetett reprodukálni, mivel a mintavétel az ország különböző pontjain történt, és különleges körülményeket igényelt. Miután az áramszolgáltatás helyreállt, káosz uralkodott, és az elégedetlen ügyfelek nem kímélték a vállalatot és alkalmazottait. Ez valóban megtörtént? Nem feltétlen, de azt azonban meg kell fontolnunk, hogy meg akarjuk-e kockáztatni, hogy velünk is megtörténjen egy ilyen helyzet.

DP_8456b067-e5d7-4074-86a0-120cc2ef90d2.jpg.jpg

Nagyon könnyen bebiztosíthatja magát az áramkimaradások ellen, akár hosszabb időre is! Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az igényeinek megfelelő berendezést, amely kellően hosszú ideig nyújt áramellátást. Ez vonatkozik a kis gyártóüzemekre és még a nagy irodákra is.

Az EcoFlow DELTA Pro állomás akár 3,6 kWh energiát is biztosít, ráadásul hihetetlenül hosszú élettartamú - hiszen 3500 töltési ciklus után még mindig garantálja kapacitásának legalább 80%-át (ez majdnem 10 év, ha minden nap használná!). Ezenkívül az állomás hosszú, egyéves tárolási idővel rendelkezik - ami azt jelenti, hogy akár egy évig tartó töltöttség után sem kell aggódnia a töltöttségi állapota miatt.

Ahhoz sem szükséges szaktudás, hogy tudja, melyik modellre van szüksége, és hogy az megfelel-e az Ön igényeinek. Minden irodában vannak számítógépek, nyomtatók, monitorok és háztartási gépek, például kávéfőzők, mikrohullámú sütők és hűtők.

Az EcoFlow DELTA Pro garantálja:

  • Körülbelül 43 óra projektor-üzemidő (30-60 wattal).
  • Körülbelül 27 óra TV-üzemidő (37 watton).
  • Körülbelül 57 töltés egy szabványos laptophoz képest.
  • Körülbelül 313 okostelefon-töltés.
  • Körülbelül 67 óra mini hűtőszekrény üzemidő (60 W).
  • Körülbelül 2,5 óra normál mikrohullámú működés (1000 W).
  • Körülbelül 3,3 óra üzemidő a kávéfőző számára (600 wattos teljesítmény mellett).
  • Körülbelül 1,8 óra légkondicionáló üzemidő.
  • Körülbelül 3,3 óra csavarhúzás.
  • Körülbelül 3 óra láncfűrész üzemidő (1100 W).
  • Körülbelül 2,6 óra ütvecsapó kalapács üzemidő (1260 W).
  • Körülbelül 337 óra izzó üzemidő (10 W).

Ha a vállalatnak 10 irodája lenne, ahol mindenkinek laptopja van, akkor az irodát egész nap nyomtatókkal és okostelefonokkal is el lehetne látni. Emellett még mindig lenne hideg ital a hűtőben és minden alkalmazott 4-6 kávét ihatna a kávéautomatából.

IMG_8438.jpeg

Másrészt egy nehézgépeket használó felújító cég továbbra is végezhet felújítási vagy építési munkálatokat, olyan eszközökkel, mint a fúrógépek, kalapácsok, láncfűrészek és más egyéb szerszámok.

IMG_8447.jpeg

Okosgenerátor Dual Fuel

A hagyományos generátorokat jellemzően fémkeretre épülő, terjedelmes kialakítás jellemzi. Egyszerű benzinmotorjaik energiát termelnek, és ezzel együtt túlzott füstöt és zavaró zajt is. Az olcsó modellek gyakran sok más problémát is okoznak azzal, hogy meghibásodnak, míg a drágább egységek csak akkor működnek jól, ha rendszeresen szervizelik őket és gondosan használják.

5.jpeg

Számos kompakt modell jelent meg a piacon. Némelyikük még kettős üzemanyaggal is működik. Ha azonban ezeket összehasonlítjuk az EcoFlow Okosgenerátor teljesítményével, gyorsan kiderül, hogy jelentősen megelőzi riválisait.

Kezdjük a legnagyobb előnyével, ami a zaj, vagyis inkább annak a hiánya - a Smart Generator Dual Fuel nagyon csendes. A terheléstől függően csak 56 dB és 67 dB közötti értéket produkál. A hagyományos generátorok akár 110-120 dB-t is produkálhatnak - ez majdnem kétszerese az EcoFlow berendezéseinek. Néhány tényt is érdemes megemlíteni. Egy forgalmas utca zaja körülbelül 70 dB, de az EcoFlow készüléke ennél sokkal halkabban működik. A 85 dB-nél a munkáltató kénytelen gondoskodni alkalmazottai hallásvédelméről. Egy átlagos klubban a hangerősség körülbelül 100 dB. Egy felszálló repülőgép körülbelül 120-130 dB. Egy hagyományos generátor vásárlásakor tehát olyan problémákba ütközhet, amely nemcsak nagyon zajos, hanem a munkáltatót is jogi gondokba sodorhatja. Az EcoFlow esetében ez a probléma nem áll fenn.

10.jpeg

A generátor mérete és súlya szintén fontos szempont. A kis modellek gyakran gyenge szerkezetűek és sok nehézséget okoznak a működés során, míg a nagyobb egységek nagyobb teljesítményűek és könnyebben kezelhetők. Az EcoFlow generátorával mindkettőt ötvözi — a Smart Generator Dual Fuel egy 79,7 CC teljesítményű négyütemű motorral van felszerelve, két üzemanyagforrást használ (benzin és PB-gáz), mégis kompakt méretekkel rendelkezik (597 × 300 × 475 mm), és mindössze 30,5 kg-ot nyom. Ráadásul a készülék lenyűgöző teljesítményt nyújt - benzinnel üzemelve akár 1900 wattot, PB-gázzal üzemelve pedig akár 1700 wattot.

Hosszú ideig kerestük az interneten, hogy találjunk egy csendes aggregátot, amely kétféle üzemanyaggal működik, nagy teljesítményű és kis méretű, mégis egyszerűen karbantartható. Sajnos nem találtunk olyat, amelyik felvehette volna a versenyt az EcoFlow Smart generátorral. Tényleg, az EcoFlow-nak nincs versenytársa!

Ráadásul ezt a berendezést a hatékonyságot szem előtt tartva fejlesztették ki. A Power Kits rendszerrel vagy DELTA Max / DELTA Pro állomásokkal kombinálva a generátor akár 40%-kal nagyobb hatékonyságot biztosíthat, mint az ilyen típusú standard egységek. Emellett kevesebb kipufogógázt termel, és lehetővé teszi az akkumulátorok gyors feltöltését. Segítségével egy DELTA Max állomás körülbelül 1,5 óra alatt, egy DELTA Pro állomás pedig körülbelül 2,7 óra alatt tölthető fel teljesen. A készülék üzemideje benzinnel körülbelül 3,5 óra, PB-gázzal pedig 12,5 óra.

1-1.jpeg

Ezen kívül az EcoFlow Smart Generator 4 módon működtethető. Az elektromos gomb lehetővé teszi a készülék azonnali bekapcsolását mindössze 2 másodperc alatt. Az indítás egy erre a célra szolgáló alkalmazáson keresztül is lehetséges. Alternatívaként egy kézi indítókar is használható. Egy automatikus indítási funkció is rendelkezésre áll. Az EcoFlow Smart Generator 4 literes üzemanyagtartállyal van felszerelve, így benzinnel kb. 5,4 kWh energia előállítására képes, vagy akár 20 kWh-t is képes LPG-vel (a palackok tömlőn keresztül csatlakoztathatók, és egy beépített nyomásszabályozó biztosítja a biztonságos használatot).

Említést érdemel még az egyszerű kezelhetőség és a kényelmes oldalsó panel, amely könnyű hozzáférést biztosít az olyan alkatrészekhez, mint például a gyújtógyertya. A generátorral együtt egy átfogó tartozék- és szerszámkészletet is kapunk. Emellett a Smart generátort az alacsony károsanyag-kibocsátás és a biztonság jegyében tervezték, és olyan funkciókat kínál, mint a CO (szén-monoxid) riasztó, üzemanyag riasztó, olajriasztó, túlterhelés elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és áramkörvédelem.

Mit válasszunk - a Dual Fuel Smart generátort vagy a DELTA Pro-t, esetleg a paneleket?

Nehéz egyértelműen meghatározni, hogy pontosan mire van szüksége. Azt gondolhatná, hogy az egyes eszközök teljesen különbözőek.

IMG_8702.jpeg

Ha nagy igényei vannak, és szükség van egy nagy iroda vagy egy kis gyártóüzem vészhelyzeti áramellátására, a DELTA Pro ideális választásnak tűnik. Ezzel a megoldással elfelejtheti a zajt, a füstöt és a mobilitás hiányát. Az állomást közvetlenül csatlakoztathatja otthoni vagy irodai hálózatához, hogy tartalék áramforrásként működjön. Vagy használhatja önmagában, mint vészhelyzeti áramforrást, vagy egy második DELTA Pro egységgel kombinálva. Ezenkívül az állomás további támogatást kaphat egy két tüzelőanyaggal működő intelligens generátorral vagy az EcoFlow napelem paneljeihez csatlakoztatva.

IMG_8705.jpeg

A napelem panelek lenyűgöző megoldást jelentenek az energia hatékony és ingyenes forrásból - a Napból - történő kinyerésére. Kiváló kiegészítői lesznek azoknak, akiknek van elég helyük a telepítésükhöz. Az EcoFlow több különböző méretű és teljesítményű panelmodellt kínál, hogy jobban megfeleljen az igényeinknek. Szintén érdemes megemlíteni egy csodálatos kiegészítést a panelekhez - EcoFlow Solar Tracker. Ez egy intelligens állvány, amely követi a nap mozgását, és automatikusan a legnaposabb szögbe állítja a paneleket, így biztosítva a rendelkezésre álló energia maximális kihasználását.

IMG_8447.jpeg

Biztonságos, hatékony és hordozható. Az EcoFlow Okosgenerátor tökéletes választás az áramellátási igényeihez! Ha rendelkezésre áll egy jól szellőző hely, ahol ez a berendezés elhelyezhető, nem kell aggódnia az áramkimaradások miatt. A tágas benzintartállyal vagy a gázpalack csatlakoztatásának lehetőségével ez a generátor szinte szünetmentes, nagy hatékonyságú energiaforrást biztosít. Ráadásul kompakt kialakításának köszönhetően könnyen szállítható építkezésre, munkaterületre vagy kertbe.

Ezek a különböző egységek szinte minden energiaigényt kielégítenek, így ideális, ha egy egész készlet áll rendelkezésre, amely tökéletesen kiegészíti egymást.

Az energiabiztonság a siker garanciája! 

Még húsz évvel ezelőtt sem gondolt volna senki ilyen megoldásokra. Ma már érdemes átgondolni, hogy áramszünet esetén is működőképes marad-e a vállalkozásunk, és ha nem, akkor ez komoly problémák elé állítja-e a munkavállalókat, az ügyfélkapcsolatokat és a cég költségvetését.

A mai világban, amikor az idő a legértékesebb valuta, az energiabiztonság biztosítása alapvető fontosságúnak tűnik. A gyakori üzemzavarok, gazdasági leállások, infrastrukturális problémák és geopolitikai tényezők még a legnagyobb piaci óriások stabilitását is megingathatják. Ezért a kisvállalkozásoknak, irodáknak és egyéni vállalkozóknak is gondoskodniuk kell energiabiztonságukról.

A múltban azok a megoldások, amelyekről ma beszélünk, drágák, masszívak és egyedi gyártásúak voltak. Manapság sok ismeret nélkül is lehet kész rendszert vásárolni, amely a legigényesebb elvárásoknak is megfelel.

Okosgenerátor Dual Fuel

Delta Pro

Súly: 45kg

Teljes AC kimenet: 3600W

Az "Elfogadom" gombra kattintva Ön hozzájárul ahhoz, hogy a cookie-kat az Ön eszközén tároljuk a webhely navigációjának javítása, a webhely használatának elemzése és a marketingtevékenységünk támogatása érdekében. További információkért lásd Adatvédelmi szabályzatunkat.